Facebook
Kοινωνικη Eυθυνη

O Κοινωνικος σύλλογος Αμεα Ζακύνθου σε συνεργασία με το κατάστημα Carrefour της ''οικογένειας'' των σουπερμαρκετ Plessas The Market στο Γαϊτάνι, προσφέρει βοήθεια σε Αμεα και εύχεται Καλό Πάσχα!

Το Περιφερειακό Τμήμα Ζακύνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με το κατάστημα Plessas The Market στο Σαρακηνάδο
και κυρίως με τη βοήθεια των καταναλωτών που γέμισαν το καλάθι ανθρωπιάς, θα προσφέρουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αγαθά τα οποία θα κάνουν τις γιορτές του καλύτερες!

O Ροταριανός Όμιλος Ζακύνθου σε συνεργασία με το κατάστημα Carrefour της ''οικογένειας'' των σουπερμαρκετ Plessas The Market στο Γαϊτάνι
προσφέρει βοήθεια σε 10 άπορες οικογένειες για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζει!

Η ΛΕΩΝ Α.Ε. και τα καταστήματα Plessas The Market στηρίζουν έμπρακτα για ακόμη μία χρονιά τον ΑΠΣ Ζάκυνθος!
Ευχόμαστε στην ομάδα του νησιού & της καρδιάς μας να έχει μια επιτυχημένη σεζόν γεμάτη γκολ!

Προσφορά βοήθειας από τα καταστήματα Plessas The Market στον Όμιλο Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου ΣτηρίΖω
Η ΛΕΩΝ Α.Ε. και τα καταστήματα Plessas The Market στηρίζουν τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στα πλαίσια του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες του 15 Αύγουστου & του Αγίου Διονυσίου, η εταιρεία προσέφερε στο σύλλογο Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου ΣτηρίΖω, δωρεάν τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης για να ενισχυθούν οι συμπολίτες μας που το χρειάζονται πραγματικά. Η δράση αυτή υποστηρίχθηκε από όλο το προσωπικό της ΛΕΩΝ Α.Ε. και από τους ανθρώπους που γέμισαν το ειδικό καλάθι του ΣτηρίΖΩ στο κατάστημα μας στο Γαϊτάνι, με σκοπό & στόχο να αγκαλιαστούν όλες οι οικογένειες που μπορεί να αντιμετωπίζουν το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Εθελοντική δράση από τα καταστήματα Plessas The Market
Η ΛΕΩΝ Α.Ε. και τα καταστήματα Plessas The Market προχώρησαν σε μια εθελοντική δράση στα πλαίσια του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Η δράση με θέμα ''Καθαρισμός Ακτής'' υποστηρίχθηκε από το διοικητικό προσωπικό και από εκπροσώπους όλων των τμημάτων της ΛΕΩΝ Α.Ε. και στέφθηκε με επιτυχία! Με αυτή την ενέργεια, η εταιρεία ΛΕΩΝ Α.Ε. είχε ως στόχο να δημιουργήσει έναν θετικό αντίκτυπο στον τόπο τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, -έχοντας πάντα προτεραιότητα το περιβάλλον-, κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας οι οποίες διέπουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας του προσωπικού της.

Τα καταστήματα SPAR-EXPRESS Ζακύνθου συνεχίζουν την στήριξη στην τοπική κοινωνία και φορείς. Σήμερα δώρισαν τρόφιμα -παραμονή της πρωτοχρονιάς- στην μονή του Αγίου Γιώργη Των Κρημνών και ενίσχυσαν τις εθελοντικές ομάδες Στηρίζω και Αλληλεγγύη Για Όλους . Για εμάς, η βοήθεια των συνανθρώπων και της κοινωνίας της Ζακύνθου είναι απόλυτη προτεραιότητα.
Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους!

Ροταριανός Όμιλος & S/M EXPRESS προσφέρουν βοήθεια σε 10 άπορες οικογένειες

Σε συνεργασία με το S/M EXPRESS, στο Γαϊτάνι, ο Ροταριανός Όμιλος θα προσφέρει σε 10 άπορες οικογένειες (σε πόλη και χωριά) όλα τα αγαθά που πρέπει να έχει ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν ποιοτικότερες και πιο χαρούμενες γιορτές. Γιατί μας νοιάζει!

ΣτηρίΖΩ τους συνανθρώπους μου!
Πρόσφερε κι εσύ, σε όσους έχουν ανάγκη, η στήριξη σου, η δύναμή μας! Από σήμερα 1/9/2020 στα καταστήματά μας (Φλώκα, Κήποι, Σαρακινάδο) θα βρείτε ένα ειδικό καλάθι, έτσι ώστε να μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα (και μη) στον Όμιλο Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου ΣτηρίΖω. Με αυτό το τρόπο θα βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη.


12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1953 - 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 [ Σαν σήμερα, πριν 67 χρόνια, αλλεπάλληλοι σεισμοί – με κύριο αυτόν των 7,2 Ρίχτερ – χτυπούν το Ιόνιο πέλαγος, ισοπεδώνοντας το νησί μας. ] Σήμερα, Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα 11.30 π.μ. (ημέρα και ώρα που έγινε ο μεγάλος σεισμός το 1953) οι εργαζόμενοι του Δήμου Ζακύνθου στο Κεντρικό Νεκροταφείο και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Ζακύνθου τέλεσαν τρισάγιο μπροστά από το μνημείο που υπάρχει στην είσοδο του Νεκροταφείου ενώ στη συνέχεια διαβάστηκε κεφάλαιο από το βιβλίο του Διονύσιου Χ. Στραβόλαιμου, με τίτλο “Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΥΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣ ΦΛΟΓΑΣ”. Η εταιρία ΛΕΩΝ ΑΕ & ο Όμιλος Πλέσσα πρόσφερε νερά, αναψυκτικά κ.α για όσους βρέθηκαν εκεί. ▪️ΔΕΝ πρέπει να ξεχνιέται με κανέναν τρόπο η αποφράδα αυτή ημέρα, αλλά και οι άνθρωποι που χάθηκαν με τόσο μαρτυρικό τρόπο.▪️


Ενωμένοι μπορούμε Περισσότερα! Μαζί μπορούμε Καλύτερα!✨ Οι ομάδες ZaCLEANthos κ Green Activist Group για 4η συνεχόμενη εβδομάδα θα βρεθούν σε άλλη μια άκρως τουριστική περιοχή να καθαρίσουν! Η SPAR είναι εδώ για να προσφέρει ο,τι χρειαστούν! #SparZakynthos #BetterTogether

Με ευαισθησία απέναντι σε αυτούς που είναι "εκεί έξω" για εμάς που μένουμε σπίτι!

Παραμονή Χριστουγέννων.. με δώρα! Η εταιρεία ΛΕΩΝ Food Service επιβραβεύει τις δράσεις αλληλεγγύης και προσφέρει πολλά δώρα και τρόφιμα μαζί με τον πάτερ Νικόδημο Κεφαλληνό, της Χρυσοπηγής - Μπόχαλης όπως επίσης και την ομάδα "Καθαρά Νερά" της Ζακύνθου. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και να θυμόμαστε πως η Αγάπη και η Αλληλεγγύη είναι αυτά μας κάνουν να προχωράμε μπροστά!

 

Spar Facebook Bar

Social Media ΛΕΩΝ Α.Ε