Facebook
Οι προσφορές συνεχίζονται!

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!
Καλώς ορίζουμε στο δίκτυο μας ακόμη ένα κατάστημα SPAR! Υφαντουργείων & Ξανθοπούλου 1.
Σε εμάς η φρεσκάδα, η ποιότητα, η τιμή, η ποικιλία, η ποιότητα κι η εξυπηρέτηση... είναι αδιαπραγμάτευτες!

Από 16/12 έως 7/01//2021 θα βρείτε στα καταστήματά μας εξαιρετικά προϊόντα σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ τιμές!

Ψάχνεις μεγάλες προσφορές και χαμηλές τιμές; Έλα σε ένα από τα καταστήματα μας! Απίστευτες τιμές σε ποτά κι αναψυκτικά!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία ΛΕΩΝ Α.Ε. (καταστήματα super market Spar, Express Market και Γρηγόρης μικρογεύματα), ενημερώνει ότι την 1-1-2020, διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, που απασχολείται στα γραφεία της και ΔΕΝ έρχεται σε επαφή με τους χώρους πωλήσεως και αποθήκευσης της εταιρείας, εμφάνισε συμπτώματα της νόσου covid 19. Αμέσως προέβη στη διενέργεια σχετικού ελέγχου (test) στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, το οποίο απέβη θετικό και ακολουθώντας τις οδηγίες που του παρασχέθηκαν από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και τον Ε.Ο.Δ.Υ., ετέθη αμέσως σε οικειοθελή κατ’ οίκον περιορισμό. Από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι η μετάδοση της νόσου προήλθε από έτερο άτομο το οποίο δεν είχε ακόμα διαγνωστεί ως φορέας. Η εταιρεία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες - εργαζομένους και στους πελάτες της, αν και δεν προεβλέπετο στα σχετικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ., προέβη στη διενέργεια ελέγχων (test) ανίχνευσης κορωνοϊού στο σύνολο των διοικητικών συνεργατών – εργαζομένων που απασχολούνται στο χώρο των γραφείων της εταιρείας, δίνοντας τους ταυτόχρονα σχετική άδεια απουσίας από την εργασία τους και διενεργώντας σχετική απολύμανση στο χώρο των γραφείων της. Τα αποτελέσματα όλων των rapid test ήταν αρνητικά, γεγονός που επιβεβαιώνει και αποδεικνύει την πληρότητα των προληπτικών μέτρων (χρήση μασκών, αντισηπτικών, συχνών απολυμάνσεων, κ.λπ.) που εφαρμόζουν απαρέγκλιτα η εταιρεία και οι συνεργάτες – εργαζόμενοι της και είχε ως συνέπεια την ΜΗ περαιτέρω διασπορά του ιού. Η εταιρεία μας εύχεται καλή χρονιά σε όλους, με πιστή εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης ώστε να ξεπεράσουμε την παρούσα υγειονομική κρίση με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο.
Ζάκυνθος 4 Ιανουαρίου 2021
ΛΕΩΝ Α.Ε.

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ SPAR & ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ !
Το δεύτερο ΓΡΗΓΟΡΗΣ στο κατάστημα express Φλόκα-Γαϊτάνι!! Μεγαλώνουμε ΜΑΖΙ.


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Συμπληρώστε την αίτηση σας και αφήστε την σε ένα από τα καταστήματα μας! Κατεβάστε την αίτηση σε pdf από εδώ

Paris

Cash And Carry τα πάντα για τον επαγγελματία.

Το μεγαλύτερο κατάστημα χονδρικής στην Ζάκυνθο , αποκλειστικά για επαγγελματίες λιανικής πώλησης & μαζικής εστίασης αλλά και πελάτες λιανικής. Σταθερά χαμηλές τιμές για όλο το καλοκαίρι 2020! 30 χρόνια δίπλα στον Ζακυνθινό επιχειρηματία και συνεχίζουμε...με μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές!

ΛΕΩΝ Α.Ε Εδώ θα βρείτε τα πάντα στης ποιο χαμηλές τιμές και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.Μας το ζητήσατε και εμείς το πραγματοποιήσαμε ICELAND στη Ζάκυνθο ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος από τους ποιο ταχύτερα αναπτυσσόμενους και πιο καινοτόμους λιανοπωλητές της Βρετανίας , αναγνωρισμένος ως μία από τις καλύτερες εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο στα κατεψυγμένα προϊόντα Καλώς ήρθατε στην εταιρεία ΛΕΩΝ Α.Ε. Κάθε εβδομάδα τα Express Super Market είναι κοντά σας με καινούργιες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!! ICELAND Στο Γαϊτάνι ένας "παγωμένος" και ειδικά διαμορφωμένος χώρος με προϊόντα για κάθε νοικοκυριό. Λαχανικά:Kάθε είδους λαχανικά και ανάμικτα , Κρέας: ( Μοσχάρι , Χοιρινό ) , Ψάρια: ( κροκέτες , πίτες , φιλέτα ) Πίτες:Kάθε είδους πίτες με κρέας , ψάρια , λαχανικά η τυριά με ή χωρίς γλουτένη .Έτοιμα γεύματα:Eχετε επιλογή ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα από έτοιμα γεύματα με κρέας , κοτόπουλο , ψαρικά , αλλαντικά , τυριά , λαχανικά.Έτοιμα σε λίγα λεπτά μόνο χρησιμοποιώντας το φούρνο μικροκυμάτων σας η τον κανονικό φούρνο , έχετε ένα πλήρες και γευστικό γεύμα και η μέρα σας γίνετε μεγαλύτερη! Επιδόρπια και παγωτά θα εκπλαγείτε με την γκάμα από παγωτά και επιδόρπια.Μια βόλτα από το Κατάστημα μας θα σας πείσει και θα σας λύσει κάθε απορία. ICELAND THE POWER OF FROZEN!

 

Spar Facebook Bar

Social Media ΛΕΩΝ Α.Ε